Home > Cursussen > Incompany > BHV cursussen > BHV Brand en Ontruiming Incompany

BHV Brand en Ontruiming Incompany

BHV Brand en Ontruiming Incompany

Incompanycursus BHV Brand en Ontruiming

Leer op locatie alles over brand en ontruiming van jouw werklocatie.  

Hoe doe je een brandontruiming op jouw werklocatie? Waar staan de brandblussers in het gebouw? En wat is jullie bedrijfsnoodplan? Dit leer je allemaal tijdens de Incompanycursus BHV Brand en Ontruiming van Savitae.

Met de cursus BHV Brand en Ontruiming doe je samen met collega’s de praktijktraining op locatie. Zij leren over brand, brand blussen, brandontruiming en communicatie in noodsituaties. Allemaal aangepast op de huidige werklocatie. Zo zijn ze voorbereidt op brandincidenten en -calamiteiten tijdens hun werk.Waarom een Incompany cursus BHV Brand en Ontruiming bij Savitae?

Online theorie te volgen in eigen tempo
Slagingspercentage van 98%
Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
Praktijktraining op eigen locatie
Alle medewerkers tegelijk opgeleid
Bedrijfsportaal voor contactpersoon

Wie kan een Incompany BHV Brand en Ontruiming volgen?

De Incompany BHV Brand en Ontruiming is voor bedrijven die meerdere medewerkers willen trainen over bedrijfshulpverlening tijdens brand en hoe je een gebouw kan ontruimen. Een groep van een BHV cursus op locatie is minimaal 8 medewerkers tot maximaal 14 medewerkers.

"Wij hebben zojuist de BHV cursus Brand en Ontruiming gehad van Savitae bij ons bedrijf. Ons kan niks meer gebeuren!"
Medewerker van een bedrijf

Moet je minder dan 8 medewerkers opleiden?
Plan dan een BHV Brand en Ontruiming op een van onze locaties.

Vul de EHBO-certificaten aan met BHV Brand en Ontruiming

Heb je al een EHBO-certificaat? Dan is de cursus Brand en Ontruiming voldoende om een geldig BHV-certificaat te verkrijgen. Savitae accepteert certificaten van Livis, NIBHV, Rode Kruis en andere opleiders die de Nederlandse EHBO-richtlijnen van Het Oranje Kruis hanteren. 

Heb je een certificaat Eerste Hulp aan Kinderen?
Dan vormt dit certificaat samen met het certificaat Brand en Ontruiming een geldig certificaat BHV Kinderopvang. Wil je de volledige BHV cursus voor kinderopvang volgen? Kies dan voor de Incompany BHV cursus voor de kinderopvang
Heb je een certificaat Levensreddend handelen?
Dan vormt dit certificaat samen met het certificaat Brand en Ontruiming een geldig certificaat BHV Basis. Wil je de volledige BHV cursus volgen? Kies dan voor de Incompany BHV Basiscursus.

Inhoud van Incompany cursus BHV Brand en Ontruiming

De cursus BHV Brand en Ontruiming bestaat uit 2 tot 3 uur online leren en een praktijktraining van 2 uur op eigen locatie.

Online theorie
In de theorie wordt het ontruimen van een gebouw, blusmiddelen, het melden van incidenten, de taken van een BHV’er, hoe een brand kan ontstaan en nog veel meer behandeld. Met tekst, video en beelden wordt de theorie gepresenteerd en is gemakkelijk te volgen op je mobiel, tablet of desktop. De meeste cursisten behalen de basistheorie in zo’n 2 tot 3 uur. De theoriekennis wordt altijd met een eindtoets beoordeeld. Na het behalen van de eindtoets mag je deelnemen aan de praktijktraining.
Praktijktraining
Met de praktijktraining oefen je samen met collega’s de communicatie en alarmering bij noodsituaties, een beginnende brand te beperken en te blussen en een gebouw te ontruimen. Tijdens de praktijktraining worden cursisten beoordeeld op hun kennis en vaardigheden over brand en ontruiming.

BHV certificaat Brand en Ontruiming

Hebben de cursisten zowel de online theorie als de praktijktraining succesvol afgerond? Dan ontvangen de cursisten een persoonsgebonden BHV basiscertificaat van Savitae.  Dit certificaat is één jaar geldig.

Wat leer je?

Al deze onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld:

Geen onderwerpen gevonden
Scroll naar top