Home > Cursussen > Incompany > BHV cursussen > BHV Incompany

BHV Incompany

BHV Incompany

Incompany BHV Basiscursus

Laat jouw medewerkers op eigen locatie de basis van bedrijfshulpverlening leren: acuut levensreddend te handelen, brand te bestrijden, gebouw ontruimen en communiceren en alarmeren in een noodsituatie.

Wil je een BHV Basiscursus op eigen locatie?  Wil je meerdere medewerkers tegelijk opleiden tot een bedrijfshulpverlener? En wil je BHV-advies over jullie eigen werklocatie? Savitae komt naar je toe.

Met de BHV Basiscursus worden jouw medewerkers en collega’s getraind tot bedrijfshulpverlener op hun eigen werklocatie. Zij leren acuut levensreddend te handelen, brand te bestrijden, gebouw ontruimen en communiceren en alarmeren in een noodsituatie. Allemaal aangepast op de huidige werklocatie. Zo zijn zij voorbereidt op werkincidenten en -calamiteiten tijdens hun werk.Waarom een Incompany BHV Basiscursus bij Savitae?

Online theorie te volgen in eigen tempo
Slagingspercentage van 98%
Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
Praktijktraining op eigen locatie
Alle medewerkers tegelijk opgeleid
Zakelijke portaal voor contactpersoon

Wie kan een Incompany BHV Basiscursus volgen

De Incompany BHV Basiscursus is voor bedrijven die meerdere medewerkers tegelijk willen opleiden tot bedrijfshulpverlener. Een groep van een BHV cursus op locatie is minimaal 8 medewerkers tot maximaal 14 medewerkers.

“De Incompany bedrijfshulpverlening cursus hebben wij gedaan na werktijd bij ons op kantoor zodat niemand ervoor terug hoefde te komen. Dat was ideaal!
Tim, Kantoormedewerker

Wil je minder dan 8 medewerkers opleiden?
Plan dan een BHV Basiscursus op een van onze locaties.
Wil je een Incompany BHV cursus voor medewerkers in kinderopvang organiseren? Voor de kinderopvang gelden andere BHV-richtlijnen. Kies dan voor de Incompany BHV cursus voor de kinderopvang.

Basis van bedrijfshulpverlening

Tijdens de BHV Basiscursus bestaat uit 4 tot 6 uur online leren en een praktijktraining van 4 uur op eigen locatie.

Online theorie
In de theorie wordt de basis van bedrijfshulpverlening behandeld. Denk aan acuut levensreddende handelingen (reanimatie met AED), brandbestrijding, ontruiming en communicatie in noodsituaties. Met tekst, video en beelden wordt de theorie gepresenteerd en is gemakkelijk te volgen op je mobiel, tablet of desktop. De meeste cursisten behalen de basistheorie in zo’n 4 tot 6 uur. De theoriekennis wordt altijd met een eindtoets beoordeeld. Na het behalen van de eindtoets mag je deelnemen aan de praktijktraining.
Praktijktraining
Met de praktijktraining oefen je samen met collega’s de communicatie en alarmering bij incidenten, een beginnende brand te beperken en te blussen, een gebouw te ontruimen, een slachtoffer te reanimeren en letsels te behandelen. Tijdens de praktijktraining worden cursisten beoordeeld of voldoende kennis en vaardigheden hebben over EHBO, brand en ontruiming.

BHV basiscertificaat

Hebben de cursisten zowel de online theorie als de praktijktraining succesvol afgerond? Dan ontvangen de cursisten een persoonsgebonden BHV basiscertificaat van Savitae.  Dit certificaat is één jaar geldig.

Wat leer je?

Al deze onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld:

Geen onderwerpen gevonden