Home > Cursussen > EHBO cursussen > Online > Online cursus Eerste Hulp aan Sporters

Online cursus Eerste Hulp aan Sporters

Online cursus Eerste Hulp aan Sporters

Online cursus Eerste Hulp bij Sportongevallen

Leer eerste hulp verlenen bij sportblessures en sportgevallen.

Hoe handel je tijdens een sportongeval? Hoe behandel je verschillende sportblessures? En verleen je eerste hulp aan sporters? Dit leer je allemaal tijdens de online cursus Eerste hulp bij sportongevallen van Savitae. De meeste cursisten zijn 2 tot 3 uur bezig.

In Nederland sporten veel mensen. Ook tijdens het sporten kun je een blessure of een ongeval hebben. Dit kunnen kleine letsels zijn zoals een bult op het hoofd, schaafwond of een vuiltje in het oog, maar ook grote letsels zoals problemen met ademhaling of een flink bloedende wond. Door het volgen van deze online cursus leer over wat eerste hulp is bij sporters is, welke sportletsels er zijn en hoe je ze kan behandelen.Waarom een online cursus Eerste Hulp bij Sportongevallen bij Savitae?

Te volgen in eigen tempo
Betrouwbare informatie
Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
Volledige online cursus
2-3 uur

Wie kan deze online cursus EHBO bij Sportongevallen volgen?

De online cursus is voor ouders, sporters, vrijwilligers van een sportvereniging of sportfanaat die meer willen weten over blessures en ongevallen tijdens het sporten.

“In een paar uur wist ik alle over blessures en ongevallen tijdens het sporten. Het is fijn dat ik mijn teamleden kan helpen.”
Beau, 17 jaar, lid van een voetbalvereniging

Wil ook weten hoe je eerste hulp kan verlenen aan volwassenen?
Kies dan voor een EHBO combicursus.


Certificaat Eerste Hulp bij Sportongevallen

Heb je de online theorie over EHBO bij sporters volledig doorlopen? Dan ontvangt je een digitaal Bewijs van Deelname Eerste Hulp bij Sportongevallen van Savitae.

Wat leer je?

Al deze onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld:

Geen onderwerpen gevonden