Home > Cursussen > BHV cursussen > BHV Herhaling
BHV Herhaling
Vanaf € 131,89 incl. BTW
BHV Herhaling
Vanaf € 131,89 incl. BTW

BHV Herhalingscursus

Fris jouw kennis en vaardigheden van bedrijfshulpverlening op.

Verloopt jouw BHV certificaat binnenkort? Wil je weer weten hoe je een brandblusser werkt? En wat zijn de nieuwe BHV-richtlijnen? Dit leer je allemaal tijdens de BHV herhalingscursus van Savitae.

Ieder jaar moet een BHV certificaat van een medewerker verlengt worden. Door het volgen van de BHV Herhalingscursus blijft jouw bedrijf voldoen aan de wettelijke verplichtingen en zijn jouw medewerkers en collega’s weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen bedrijfshulpverlening.   Waarom de BHV herhalingscursus bij Savitae?

Online theorie te volgen in eigen tempo
Slagingspercentage van 98%
Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
Praktijktrainingen op ruim 45 locaties

Wie kan de herhalende BHV cursus volgen?

De BHV Herhalingscursus is voor eigenaren en werknemers met een geldig BHV certificaat waarvan de geldigheid binnen 6 maanden of minder verloopt. Is de BHV certificaat al een tijdje verlopen? Volg dan de BHV Basiscursus.

“Ieder najaar volg ik samen met drie vaste medewerkers de BHV cursus herhaald. Op die manier blijf ik voldoen aan de wettelijke verplichtingen.”
Eigenaar van een klein bedrijf

Heb je certificaten van een andere EHBO-opleider?
Ook dan kun je de cursus BHV Herhaling bij Savitae volgen. Savitae accepteert certificaten van Livis, NIBHV, Rode Kruis en andere opleiders die de Nederlandse EHBO-richtlijnen van Het Oranje Kruis hanteren. Twijfel je over het certificaat? Neem dan contact (interne link) met ons op.
Ben je een eigenaar of medewerker van een kinderopvang?
Voor de kinderopvang gelden andere BHV-richtlijnen. Wil je medewerkers van een kinderopvang inschrijven voor een BHV herhalingscursus? Kies dan voor de BHV herhalingscursus voor de kinderopvang.

Herhaling van bedrijfshulpverlening

De BHV Herhalingscursus bestaat uit 4 tot 6 uur online leren en een praktijktraining van 4 uur op een van onze locaties in het land.

Online theorie
In de theorie wordt de basis van bedrijfshulpverlening herhaald. Denk aan acuut levensreddende handelingen (reanimatie met AED), brandbestrijding, ontruiming en communicatie in noodsituaties. Met tekst, video en beelden wordt de theorie gepresenteerd en is gemakkelijk te volgen op je mobiel, tablet of desktop. De meeste cursisten behalen de basistheorie in zo’n 4 tot 6 uur. De theoriekennis wordt altijd met een eindtoets beoordeeld. Na het behalen van de eindtoets mag je deelnemen aan de praktijktraining.
Praktijktraining
Met de praktijktraining oefen je samen met medecursisten de communicatie en alarmering bij incidenten, een beginnende brand te beperken en te blussen, een gebouw te ontruimen, een slachtoffer te reanimeren en letsels te behandelen. Tijdens de praktijktraining worden cursisten beoordeeld op hun kennis en vaardigheden over EHBO, brand en ontruiming.

Verlenging BHV certificaat

Heeft de cursist zowel de online theorie als de praktijktraining succesvol afgerond? Dan wordt het  persoonsgebonden BHV basiscertificaat van Savitae verlengd met één jaar.Wat leer je?

Al deze onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld:

De taken van een BHV’er
Algemene hulpverleningsregels
Melden van een incident
Omgaan met brandblussers
Soorten branden
Wat wel en niet te doen bij brand
Reanimeren en gebruik AED
Eerste hulp verlenen
stabiele zijligging
Rautek
Verstikking
Verslikking

Kies jouw pakket

BHV Herhaling

+ Savitae Certificaat

Eenmalig € 131,89
Scroll naar top